Доставка и плащане


Доставка


Поръчките се обработват в рамките на 2 дни след потвърждаването им, в случай, че са налични.
Има артикули, които може да не са налични в магазина, но могат да се изработят до 14 дни. Тази информация може да намерите за всеки един продукт в полето "Наличност".
Ако избран от вас продукт в момента липсва, ще ви информираме за тази ситуация чрез e-mail или телефон. Можете да изберете дали да забавим поръчката ви, докато изработим продукта (ако съществува такава възможност), да поискате друг продукт, да изпратим една част от поръчката или да откажете поръчката. При всички случаи ние ще ви уведомим чрез e-mail или телефон.
Доставките на територията на Република България се извършват чрез услугите на куриерска фирма Econt Express всеки делничен ден от 09:00 до 17:00ч. Необходимо е да въведете телефон за връзка и адрес, на който да получите вашата поръчка.

Цената на доставката зависи от избрания метод на доставка (до офис на Econt Express или до адрес) и от стойността на наложения платеж. За да се изчисли правилно цената, е необходимо да изпишете коректно на кирилица името на населеното място, до което искате да получите пратката.


Доставката до офис на Econt Expressе е безплатна.

За всички поръчки над 100 лв доставката до адрес е безплатна.


Изпращаме до всички офиси на Econt Express, като тази услуга може да изберете на първа стъпка при поръчката на продукт.

Доставката се счита за изпълнена, когато е налице подпис на КЛИЕНТА при получаване на документа за транспорт, доставен от куриера.


Плащане


Заплащането се извършва чрез наложен платеж - при получаване на стоката, плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.